Skip to content

Effectief communiceren voor bedrijven, bij ons leer je het!

In dit nieuwsbericht willen we je graag wat meer vertellen over de in-company trainingen effectief communiceren voor bedrijven. In een tijd waarin communicatie niet altijd face-to-face meer mogelijk is, is het belang van begrijpen wat een ander bedoeld sterk gegroeid. Bijvoorbeeld wanneer je  actief bent als leefstijlcoach heb je in de praktijk vaak te maken met uitdagingen op het gebied van communicatie.  Deze cursus helpt je verder om je communicatieve vaardigheden te verbeteren en op te frissen.  Want de manier waarop je iets brengt, kan het verschil maken in het wel of niet behalen van je doel. 

Communicatie is een van de bouwstenen voor goede zorg

De communicatie tussen hulpverlener en cliënt is een essentieel onderdeel van goede zorg. Vanuit A plus Business raden wij coaches aan om je communicatieve vaardigheden regelmatig op te frissen, je zelf uit te dagen en buiten je comfortzone te stappen.. Door up-to-date kennis te hebben over de laatste communicatietechnieken verbeter je de effectiviteit van je consulten. De juiste technieken zorgen namelijk onder andere voor een versterkt inlevingsvermogen en een verbetering van de relatie met je cliënt. 

Relevant voor iedere professional !   

Onze training is niet alleen interessant voor praktiserende coaches maar voor iedere professional. Tijdens de ééndaagse communicatietraining komen relevante communicatietechnieken aan bod die de samenwerking tussen jou en je collega’s en/of je klant verbeterd. Na de cursusdag ontvangt iedere cursist het lesmateriaal digitaal via ons nieuwe A plus Business platform. Speciaal voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om deze cursus in-house te organiseren*.  Deze training is ook leuk om te volgen samen met je klanten! Zo leer je meer over elkaar en draagt het bij aan een duurzame relatie met je klant! 

* Onze cursussen worden verzorgd met in achtneming van de meest actuele Covid-19 maatregelen.

Ruim 93% van je communicatie is non-verbaal? 

Gedurende de cursus maak leer je de laatste theorie rondom de pijlers non-verbale, verbale en interpersoonlijke communicatie.  Vaak wordt gedacht dat ruim 93% van je communicatie non-verbaal is, terwijl dit in de praktijk sterk afhangt van de context waarin spanning, verwachtingen en stemming belangrijke factoren zijn. Tijdens de cursus ga je door middel van theorie en praktijkoefeningen aan de slag met je medecursisten. Hierdoor wordt de geleerde theorie meteen in de praktijk gebracht.

DELEN: