Skip to content

Natuurwijsheid vormt de basis

In dit nieuwsbericht willen wij jullie graag kennis laten maken met onze nieuwe interactieve (les)locatie in Ruinen. Het dorp Ruinen ligt midden in de Drentse natuur. Onze nieuwe locatie is bijna helemaal af en ligt vlakbij Nationaal Park Dwingelderveld. Naast de prachtige omgeving beschikt onze locatie over buitenwerkplekken, een beweegtuin en picknickbanken. In onze lessen proberen wij zoveel mogelijk graag gebruik te maken van de mogelijkheden die dit grote natuurpark biedt.  Hierin kan onder andere gedacht worden aan het gebruik van wandelpaden en/of oefeningen midden in het natuurgebied. 

Waar natuurwijsheid altijd de basis vormt

In al onze trainingen vormt natuurwijsheid de basis. Een van de vele voordelen van het leren midden in de natuur is dat dit de ideale omstandigheden biedt om de verbinding tussen de theorie en de praktijk op te zoeken.  Het leren in de natuur brengt onze studenten als groep dichter bij elkaar omdat de natuur een herkenbare maar ook inspirerende en open werkomgeving biedt. Dit zorgt voor een veilige leeromgeving en voor een pauze ten opzichte van de digitale studie- en werkomgeving.  

Ruimtelijke locatie midden in de natuur

Naast gebruik te maken van de omliggende omgeving in Ruinen beschikken wij (bijna) over een gloednieuwe interactieve leslocatie. Vanuit onze nieuwe locatie bieden wij studenten, coaches en docenten de mogelijkheid om zich persoonlijk te ontwikkelen. Het gebruik van de ruimtelijke omgeving van Ruinen opent mogelijkheden om betrokken onze studenten te begeleiden. Dit alles vanuit een positieve mindset. 

De nieuwe leslocatie is gemakkelijk bereikbaar via verschillende snelwegen en via het openbaar vervoer. Omdat Ruinen een toeristische locatie is, biedt het  veel horeca- en overnachtingsmogelijkheden. Het werken in de frisse lucht verhoogt je concentratievermogen tijdens het werken aan praktische opdrachten die worden gegeven tijdens onze cursussen en trainingen.  Deze natuurlijke omgeving proberen wij door te vertalen naar onze binnen locatie waarin een speciaal lichtplan is ontworpen om zo de ideale leeromgeving te creëren.  Zo zorgen wij ervoor dat binnen A plus Business elke training rust, ruimte en natuur de basis vormen.

DELEN: