Skip to content

A plus Business

A plus Business biedt verschillende cursussen en incompany-trainingen aan op het gebied van gezondheid, vitaliteit, positieve psychologie en gedragswetenschappen.

A plus Business, de BOVC en A plus Opleidingen zijn nauw met elkaar verbonden, al deze organisaties vullen elkaar aan. A plus opleidingen is de opleider voor volledige langdurige opleidingen, A plus Business daarentegen is bedoeld voor kortere cursussen en (in-company) trainingen.

De beroepsorganisatie voor coaches (BOVC) is bedoeld voor de verdere professionalisering en verbreding van kennis voor de al opgeleide coaches. Voor al deze organisaties gelden allemaal dezelfde kernwaarden; gezondheid, vitaliteit, positieve psychologie en gedragswetenschappen.

Onze docenten

Bij A Plus Business werken wij met een klein team vaste docenten die expert zijn op het gebied van gezondheid, psychologie, voeding en leefstijl. Alle bij ons aangesloten docenten beschikken over ruime kennis en ervaring in hun vakgebied, en stellen een persoonlijke en praktische aanpak voorop. Bekijk hier de profielen van Alien, Gerda, Ingrid, Edith, Gea, Rinske en Yvonne.

Alien Oelen Jurjens

Klinisch-Neuro en Positieve Psychologie, Gedragswetenschappen, Leiderschap, Leefstijl, Coaching – Counseling

Gerda Boertien

Beweging, Brisk Walking, Leefstijl, Rouw en Verlieskunde, Remissie coach, Positieve Psychologie

Ingrid van Lieshout

Positieve psychologie, Vitaal Leiderschap, Slaap, Gezondheid & Vitaliteit, Brein & Gedrag

Edith Bijleveld

Leiderschap, Leefstijl/ Vitaliteit, Coaching –  stresscounseling, Hormonen

Rinske de Vries-Jansma

Leefstijl, Coaching , Orthomoleculair, Natuurvoeding, Positieve gezondheid

Yvonne Bramer

Werk- en leefstijl coaching, Mental Coach, Adviseur natuurlijke voeding, Consultant en sparringpartner HR bij ontwikkeling en implementatie van vitaliteitsbeleid

Gea Hut

Natuurvoedingsadviseur, Bewegingsadviseur, Personal trainer, Vitaliteit

Onze BOVC coaches

De vraag naar professionele coaches is groot vanuit organisaties, bedrijfsartsen en het MKB. Al onze coaches zijn aangesloten vanuit de BOVC. Onze docenten, trainers en gastsprekers hebben de juiste ervaring vanuit de praktijk en focussen zich op verschillende disciplines.

Onze aangesloten coaches geven duidelijk aan middels thematiek waar de expertise ligt zodat wij tijdens bemiddeling de meest geschikte coach aan de opdrachtgever kunnen koppelen.

Contactpersoon bemiddeling en inzet coaches : Alien Oelen- Jurjens

Angelique Koersen 
Annie Adema
Charlotte Siekman
Edsel Lewis
Jolanda Drenth

Karin Tijssen
Monique van Boven
Nicole Leenders
Roos Streumer

Martine Siemerink
Karla Talens
José de Vries
Monique Jongmans
Anita van de Laar
Edith Bijleveld
Rinske de Vries-Jansma
Yvonne Bramer
Gerda Boertien

Gastspreker boeken?

Maak een evenement compleet en boek één van onze gastsprekers. Keuze uit een breed gevarieerd aanbod van onderwerpen op het gebied van gezondheid, vitaliteit, leefstijl, psychologie, leiderschap en gedragswetenschappen. Onze gastprekers hebben ruime ervaring in het verzorgen van inspiratiesessies, kennissessies en gastcolleges voor scholen en universiteiten en daarnaast worden onze sprekers ook veel ingezet als panelleden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Alien Oelen Jurjens

Kan lezingen verzorgen op het gebied van:

 • Leefstijl – Gezondheid –  Vitaliteit
 • Leiderschap
 • Brein en gedrag
 • Slaap
 • Stressmanagement – Energiemanagement 
Lees meer
Gerda Boertien

Kan lezingen verzorgen op het gebied van:

 • Leefstijl – Gezondheid – Vitaliteit
 • Beweging
 • Brein en gedrag
 • Slaap
 • Stressmanagement
Lees meer
Ingrid van Lieshout

Kan lezingen verzorgen op het gebied van:

 • Leefstijl – Gezondheid –  Vitaliteit
 • Leiderschap
 • Brein en gedrag
 • Slaap
 • Stressmanagement
Lees meer
Bij ons is de ruimte, rust en natuur in Ruinen ontzettend belangrijk.Deze mooie locatie willen we graag met iedereen delen, daarom geven we je de mogelijkheid om online een kijkje te nemen.
We zouden het leuk vinden om je hier ook eens in persoon te mogen ontvangen!

Sneak preview

Een nieuwe cursus of training volgen is iets waar je goed over na wilt denken. Je begint natuurlijk niet zomaar aan een nieuwe stap in je carrière, en dat snappen wij bij A Plus Business heel goed. Om te zorgen dat training die je wilt gaan volgen ook echt volledig aansluit op jouw verwachtingen en wensen,

biedt A Plus Business jou de mogelijk om een stukje sfeer te proeven. Door middel van een sneak preview in het trainingsprogramma, onze werkwijze en de docenten kunnen we een goede match waarborgen!

A plus Business vindt het belangrijk om lokale en regionale partnerschappen aan te gaan.

Hieronder vind je een lijst met onze huidige partners en waar wij trainingen voor hebben mogen verzorgen. Zou je ook graag partner willen
worden van A Plus Business? Neem dan contact met ons op via mail@Aplusbusiness.nl.

Bekijk al onze partners