Skip to content

Lees onze nieuwsberichten

Onze blogberichten

Als professional ben je graag op de hoogte van de laatste trends in jouw vakgebied, onze docenten en gastsprekers schrijven regelmatig interessante artikelen die je hier kunt lezen.

Dit is een makkelijke en vooral leuke manier om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de wereld van vitaliteit, psychologie en gedragswetenschappen.

In de media

Wij vinden het erg belangrijk om onze kennis met zoveel mogelijk mensen te delen, zodat we samen kunnen werken naar een wereld die een stukje gezonder is.

Nieuwszenders zien in hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen, en daarom lichten we regelmatig onze methodieken en leerstof uit aan de media.

Op deze pagina vind je de verschillende publicaties van ons in de media, welk artikel had jij even gemist?

Updates

Bij A plus Business zijn we constant bezig met het ontwikkelen en verbeteren van ons lesmateriaal, zodat de lesstof altijd up-to-date is.

Op deze pagina plaatsen we updates over de laatste ontwikkelingen bij A Plus Business. Wij zijn benieuwd wat jij hiervan vindt! Ben je nou nog nieuwsgierig, en zou je graag nog meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op