Skip to content

De nieuwe vorm van duurzaam vitaal leiderschap! Ben jij voorbereid?

Vandaag de dag  is de rol van een succesvolle manager niet langer meer ‘baas’ maar eerder coach of mentor. Ze geven collega’s energie en zorgen er voor dat innovatie en betrokkenheid de norm worden . Toch is onze ervaring dat het doorvoeren van dit nieuwe perspectief regelmatig een uitdaging kan vormen. Dit kan onder andere worden bereikt door het invoeren van een vitale manier van leidinggeven. In deze blog leggen wij uit waarom het belangrijk is en wat het effect van vitaal leidinggeven kan zijn. 

Stimuleer een betrokken klimaat voor je medewerkers 

In een onderzoek uitgevoerd door Gallup is onlangs naar voren gekomen dat het percentage betrokken medewerkers is gestegen tot  35 procent.  Ten opzichte van het begin van afgelopen eeuwwisseling is dit het hoogste percentage ooit. Betrokken medewerkers zijn medewerkers die enthousiast en toegewijd zijn om zijn of haar taken uit te voeren voor de zaak . Door de stijl van leidinggeven te veranderen naar vitaal leidinggeven wordt het mogelijk om dit percentage ook binnen jouw organisatie te laten stijgen. Betrokken medewerkers leveren over het algemeen beter werk, behandelen klanten beter en zijn sneller bereid om zichzelf duurzaam (voor een langere periode) te verbinden aan de organisatie.

Wat leer je tijdens de training Vitaal Leiderschap van A plus Business? 

De training vitaal leiderschap biedt managers de mogelijkheid te leren hoe om te gaan met stress en onzekerheden onder je medewerkers, maar ook hoe je gemotiveerd kunt blijven als leidinggevende. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen vergroot en verklein je de kans  op een burn-out.  Tijdens de training krijg je inzicht in het ontstaan van werkdruk en praktische tips om je werkzaamheden draaglijker te maken en je collega’s te motiveren en inspireren. Kortom, de training zet aan tot verandering! 

Deze training wordt op maat afgestemd op jouw afdeling en bedrijf. Door middel van in-company trainingen bieden wij het lesmateriaal aan bij jou op kantoor. Tijdens deze training worden alle vragen met betrekking tot vitaal leiderschap die binnen jouw organisatie spelen beantwoord. Wil je meer informatie ontvangen over welke training, cursus of opleiding bij jou past? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en je hoort zo snel mogelijk van ons! 

DELEN: