Skip to content

Inspirerende, motiverende en geslaagde bijeenkomst bij A plus Business – BOVC Zomerborrel – 7 juli 2021

 We kunnen weer terugkijken op een geslaagde bijeenkomst op onze hoofdlocatie in Ruinen. De koppeling met A plus Business werpt zijn vruchten af. We hebben veel nieuwe coaches uit het hele land mogen ontvangen en in verband met de versoepelingen konden geïnteresseerden ook weer aansluiten en kennis maken met het bestuur en de kracht van ons platform ervaren. 

Ontmoeten – Inspireren – Verbinden.

Ingrid van Lieshout wist ons te inspireren met de presentatie  IKIGAI, zie ons aanbod webinars thema: IKIGAI. Tijdens het netwerken kwamen ook de vragen over ons nieuwe aanbod m.b.t. professionaliseren en onderscheidend blijven en dat is voor onze coaches niet vreemd. Up to date blijven en kwaliteit bewaken middels scholing. De eerste inschrijvingen voor NLP, ACT, Systemisch coachen en wandel-/ natuurcoaching zijn een feit. 

Een walking dinner en samen eten op onze picknickbanken in het zonnetje en de buitenlucht gaf inspiratie, motivatie en positieve energie. De evenementenkalender 2021 – 2022 is beschikbaar en we gaan na de zomer weer op naar een inspirerend jaar waar we onze coaches zullen verwelkomen op onze hoofdlocatie  in Ruinen voor evenementen, activiteiten en nascholingen. 

Beroepsorganisatie voor Coaches; BOVC. Voor, door en met coaches

DELEN: